Välkommen till föräldrakooperativet Draget!

Draget startade 1984 och är ett av de äldsta kooperativen i Göteborg – en liten förskola i Kålltorp där vi fokuserar på varje barns möjligheter och där personalens professionella arbete förenas med föräldrarnas engagemang.

Vi tycker att Draget är den bästa förskolan!

Visionen för vår verksamhet

• att våra barn under sin förskoletid ska utvecklas till trygga och glada individer med stor empati och god självkänsla.
  • att vi tillsammans med våra barn ska känna glädje och engagemang för vår förskola och vår sociala gemenskap.
  • att driva en liten förskola som skapar förutsättningar för personalen att visa stort engagemang i våra barn och den pedagogiska verksamheten.
  • att våra barn ska vistas i en stimulerande och stressfri miljö, präglad av mycket utomhusvistelse och utrymme för kreativitet.

Aktuellt

Just nu söker vi barn till vår äldre barnavdelning Draken. Välkommen med Er köanmälan!

Vi söker även timvikarier!

Mer information om vår verksamhet hittar du i menyn ovan.

Om du behöver hjälp med att logga in (endast för medlemmar), är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till info@forskolandraget.se.